En platform for bedrifter som tar kundetilfredshet på alvor

Lipscore jobber utelukkende med å tilrettelegge for trygg og enkel netthandel. Vi vet at kundeomtaler gir økt salg og øker tilliten mellom kunde og bedrift. Vår visjon er derfor enkel - å gjøre det mulig for din bedrift å oppnå bedre resultater gjennom tydeligere kunderelasjoner

Våre kjerneverdier

Enkelhet

Vår suksess er et direkte resultat av at vi har gjort det enkelt for kunder å gi tilbakemeldinger med vårt system. Alt vi gjør skal være med dette som en av de viktigste parameterne.

Åpenhet

Åpenhet ligger i vårt selskaps natur; vi er opptatt av å dele. Vi tror åpenhet gir bedre og mer langvarige kunderelasjoner og vi ønsker å jobbe med bedrifter som deler denne filosofien.

Integritet

Kundeomtaler fra Lipscore er 100% ekte, skrevet av ekte kunder, med kundenes egne ord, uredigert, og signert med kundens fulle navn. Det gir troverdighet.

Vår historie

Gründer av selskapet, Henning Frettem, er en kronisk utålmodig sjel og det var i ren frustrasjon han i 2013 bestemte seg for å lage det vi i dag kjenner som Lipscore. Det var store selskaper i markedet som hadde løsninger for kundeomtaler, men ingen av dem var særlig fremtredende i det norske markedet og ingen av dem var heller særlig gode på brukergrensesnitt og enkelhet. Resultatet var at stort sett ingen norske, og kun de aller største internasjonale nettbutikkene, hadde på plass system for kundeomtaler som faktisk fungerte - og de systemene som fantes på markedet var langt i fra gode nok. Dette ville Henning gjøre noe med.

Første linje med kode ble skrevet høsten 2013 og vi fikk vår første kunde tidlig i 2015 - men det var ikke før høsten 2016 at ting virkelig begynte å skje. Du kan lese hele historien om starten, oppturer, nedturer og visjoner for framtiden i artikkelen som Henning har skrevet; Dette er min gründerhistorie

Vi er Lipscore

Henning Frettem
CEO - Daglig leder
Steinar Schjager
Partner - Key Account Manager
Alina Wojslaw
Head of Operations
Lauri Kangaslahti
Partner - salg og markedsføring Finland
Olga Ivanova
Sjefsutvikler
Sergey Lupinos
Seniorutvikler
Knut-Erik Merdem
Økonomiansvarlig
Jan Erik Sørgaard
Partner - Forretningsutvikler
Kremena Tosheva
Partner - Forretningsutvikler

La oss ta en prat

Ring oss på telefon 22 22 53 15 eller send oss en mail til mail@lipscore.no